Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой слагал ли е свещи БРИСК ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Грешка Авто Хит исках да кажа..
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Така може Обаче гледай цени да не се прекараш като мен както ми казаха цени уж с отстъпка пък излизат с 2лв. повече от вносителя без отстъпки.Е аз не се прекарах взех си евтините все пак съм от Габрово
      Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
      Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Искам да попитам, аз съм от София и от къде мога да си купя от тези свещи?
        И имат ли и от малките и от големите на тази марка Бриск?
        Благодаря предварително

Comment

Първоначално публикувано от milodada Покажи съобщение
          Искам да попитам, аз съм от София и от къде мога да си купя от тези свещи?
          И имат ли и от малките и от големите на тази марка Бриск?
          Благодаря предварително
          Хаиде прочети темата и ще разбереш.
          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
            Хаиде прочети темата и ще разбереш.
            +1

Прочети по-нагоре,има им и моделите,цените и мястото от където можеш да си ги закупиш.
            Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
            Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
            Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Аз пък давам +1 на Бриска, онзи ден си сложих 8 нови бриска незнам си какви рейсингови цена 72лв . Даже строших една нова малка докато я стяхаше Маджед хихихи . Но ме кефят все пак една истинска свещ каквато трябва да бъде е 32 паунда. Толкова колкото 8-те ми на колата.
              Last edited by tonov; d.m.y г., 12:33.
              Опел Кадет GSI
              166 2,4 JTD
              ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Не знам какво стана, но едвам ги затягах. случвало ми се преди с една НЖК малка! за това съм доста леден като ги стягам-с много внимание го правя този процес...

Ама Валката е късметлия

поздрав
                sigpic
                Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
                FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

И аз счупих едната от малките /Бриск Силвър/, даже не беше дошъл момента за достягане и ключа ми олекна в ръката. Имах късмет да не падне парче в цилиндъра и отвих резбата от свеща с голяма отвертка звезда.
                  Иначе, с тези свещи /Бриск Силвър/, ми изчезна придърпването на газ в ниските обороти/едва доловимо беше, но мен ме дразнеше/, и има една идея повече сила колата в ниските обороти.
                  Разхода ми е същият.
                  Незнам дали те са причината, защото правих и едни други интервенций по колата, но сутрешното глъхнене първите 1-2мин. изчезна.

Колата е тази от подписа.

Alfa Romeo 147 Selespeed - Landi Renzo Omegas -full decat - chipped by Extreme

Comment

Аз като ви казвам вие не ми вярвахте,доколкото до колегите от Перник истинския Бриск е в магазин Седмото небе!!!
                    Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
                    Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Първоначално публикувано от D22DJ Покажи съобщение
                      И аз счупих едната от малките /Бриск Силвър/, даже не беше дошъл момента за достягане и ключа ми олекна в ръката. Имах късмет да не падне парче в цилиндъра и отвих резбата от свеща с голяма отвертка звезда.
                      Иначе, с тези свещи /Бриск Силвър/, ми изчезна придърпването на газ в ниските обороти/едва доловимо беше, но мен ме дразнеше/, и има една идея повече сила колата в ниските обороти.
                      Разхода ми е същият.
                      Незнам дали те са причината, защото правих и едни други интервенций по колата, но сутрешното глъхнене първите 1-2мин. изчезна.

Колата е тази от подписа.
                      Е кажи и за другите интервенции дето си правил... щот едва ли сутрешното глъхнене се е оправило от Бриск-а.
                      Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщение
                        Аз като ви казвам вие не ми вярвахте,доколкото до колегите от Перник истинския Бриск е в магазин Седмото небе!!!
                        За кое не сме вярвали? Незнам Ноката от Седмото небе от къде ги поръчва, аз ги взех от Леонардо в Габрово.

---------- Post added at 08:32 ---------- Previous post was at 08:27 ----------

Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
                        Е кажи и за другите интервенции дето си правил... щот едва ли сутрешното глъхнене се е оправило от Бриск-а.

Свещите, почистване на кабелите с контактен спрей, мога да Ви го снимам ако искате, не е от този масовият който се продава по магазините. На мен и четрите бубини са ми напукани, направих опит за някаква изолация от моя страна с една лента, подобна на тази с която се изолират кабели, доста дебела и разтеглива - незнам как се казва точно, мога и нея да снимам. Между другото, пробвах да я запаля съз запалка - е няма шанс
                        И последното, изпръсках един CRC AIR MAF CLEANER, за да съм сигурен, че дебитомера ако не друго е чист Мисля, че от това най-голям ефект имаше плюс свещите.

Comment

Свещите, почистване на кабелите с контактен спрей, мога да Ви го снимам ако искате, не е от този масовият който се продава по магазините. На мен и четрите бубини са ми напукани, направих опит за някаква изолация от моя страна с една лента, подобна на тази с която се изолират кабели, доста дебела и разтеглива - незнам как се казва точно, мога и нея да снимам. Между другото, пробвах да я запаля съз запалка - е няма шанс
                          И последното, изпръсках един CRC AIR MAF CLEANER, за да съм сигурен, че дебитомера ако не друго е чист Мисля, че от това най-голям ефект имаше плюс свещите.

Снимай, снимай, аз на газ такива проблеми нямам, ама на бензин пръцка, глъхне, забива муцуни и темподобни. Давай да видим какво си направил и ние да облажим иначе евала на колегата ЗАФО, че издаде името на магазина в Перник, скоро като дойде време и аз да сменям свещи ще се изстрелям директно там.
                          Last edited by tonov; d.m.y г., 20:53.
                          Alfa Romeo 145 1997 1.4 TSpark 103 h.p.

Comment

Тези дни ще ги наснимам, поне при мен тези неща пооправиха ситуацията доста, може и на някой друг колега да му помогнат.

Comment

с една лента, подобна на тази с която се изолират кабели, доста дебела и разтеглива - незнам как се казва точно, мога и нея да снимам.
                              бишоп
                              точка

Comment

Бишоп - върши ли работа за подобни неща?

Comment

Working...
                                X